Condicions de venda

Marteliè disposa d’un servei de compra online perquè realitzi les compres de qualsevol dels productes que oferim a la nostra pàgina web.

El titular d’aquesta web és Lua i Anneta SL, amb domicili al Calle Marià Cubí, 155. Ático 1ª. 08021 Barcelona Espanya amb C.I.F. B 66730797 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al tom 45287, FOLI 104, secció general, full B 482921, inscripció 1. Correu electrònic de contacte: info@martelie.com

Les condicions generals de venda dels productes de la nostra pàgina web han de ser acceptades per la seva part, i consten dels següents termes i condicions:

Per realitzar una compra a la nostra pàgina web és necessari tenir la majoria d’edat, establerta en 18 anys.

Els articles destinats a la venda tenen les següents especificacions:

– Descripció
– Imatges
– Materials de realització
– Talles disponibles (si pertoca)
– Preu

Els articles adquirits, ho seran després de ser seleccionats i afegits a la cistella de la compra. En aquesta apareixerà la referència, la talla (si pertoca), i el preu amb impostos inclosos. No inclou les despeses d’enviament, que s’especificaran segons el lloc de compra i la quantitat total de la comanda.

Per poder realitzar una compra se sol·licitaran les dades personals del comprador, sent aquestes incorporades a la nostra base de dades per poder processar la comanda. Les dades seran tractades segons la Política de Privacitat.

En emplenar l’ordre de compra, i després d’haver-hi completat les dades sol·licitades, de la nostra part s’informarà sobre la comanda demanada. Aquesta informació constarà de la referència de l’/dels article/s, el preu total (amb impostos i transport inclosos) i l’adreça d’enviament. El comprador haurà de confirmar aquestes dades per a finalitzar el procés de compra.

Marteliè enviarà un missatge de confirmació de la comanda a l’adreça de correu electrònic subministrada pel client. El termini màxim de recepció d’aquest missatge és de 24 hores.

En el cas que algun dels productes demanats no estigui disponible de manera immediata, Marteliè es posarà en contacte amb el comprador per a informar-li del termini d’entrega previst. Si aquest no fos acceptat es retornaria l’import pagat.

Els articles es rebran en un termini aproximat de 3 a 4 dies laborables per a les comandes nacionals, de 4 a 5 dies laborables per a comandes a Europa i en un termini de 8 a 10 dies en el cas dels enviaments internacionals fora d’Europa.

El departament d’atenció al client on dirigir-se en cas de dubte, consulta o reclamació està disponible en l’e-mail info@martelie.com o a l’adreça postal Calle Marià Cubí, 155. Ático 1ª. 08021 Barcelona Espanya. En aquesta mateixa adreça l’usuari podrà exercitar el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals adjuntant una còpia del seu document acreditatiu d’identitat per ambdues cares.