Anells a mida per a Eugènia

L’Eugènia i l’Eloi van venir per primera vegada a la nostra botiga del Born (Barcelona) per encarregar-nos una joia a mida. Volien que els hi féssim una interpretació d’un disseny que ella havia vist feia un temps i que li encantava.

Després d’escoltar les seves idees, vam treballar en un disseny 3D que captés l’esperit de l’Eugènia i tingués les proporcions adequades:

Ben aviat ens van donar el vist i plau per procedir a crear la joia. La vam fer en or massís de 18 quirats i acabat mate. I així de bonica llueix a la mà de l’Eugènia:

Enseguida nos dieron su visto bueno para proceder a crear la joya. La hicimos en oro macizo de 18 kilates y acabado mate. Y así de bonita luce en la mano de Eugènia:

Aquest anell fa ser el principi d’una maca amistat amb l’Eloi i l’Eugènia que han confiat en nosaltres per altres encàrrecs. Ja els hem fet un anell en plata amb la técnica martelè ratllat i amb un gravat molt petit a l’interior, que es pot veure a la foto. Després vam fer també dos anells llisos en plata xapada en or de 18 quirats amb els noms dels seus fills.

"Les joies fetes a mida de Marteliè són una experiència molt especial. Per una banda, cal destacar-ne el bon tracte i l'atenció, que són una constant des del principi. I per l'altra, la magnífica professionalitat de l'equip i també l'assessorament, tant en materials com en disseny, pressupost, estil, adequació... A Marteliè fan que acabis tenint a les mans unes joies precioses que són úniques no solament per l'elaboració exclusiva sinó també per tot el procés tan personal que has viscut amb l'equip. Moltes gràcies!" Eugènia

Vols tu també una joia a mida ?

contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a crear-la

    Estic d'acord amb la política de privacitat i els termes i condicions de venda

    He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARTELIÈ