Enviaments i devolucions

Enviaments

Totes les comandes es tramitaran en un màxim de 48 hores des de la seva recepció.

Enviament per correu certificat

El temps d’entrega per a les comandes nacionals és de 3-4 dies laborables des de la seva tramitació, excepte Canàries*. El cost de l’enviament és de 5 € per a comandes inferiors a 80 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.

El temps d’entrega per a les comandes a països europeus és de 4-5 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament és de 8 € per a comandes inferiors a 200 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.

El temps d’entrega per a les comandes internacionals fora d’Europa és de 8-10 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament és de 10 € per a comandes inferiors a 300 € i gratuïts per a comandes superiors a aquest preu.

Enviament per MRW

El temps d’entrega per a les comandes nacionals és de 24-48 hores des de la seva tramitació, excepte Canàries*. El cost de l’enviament és de 10 € per a comandes inferiors a 80 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.

El temps d’entrega per a les comandes a països europeus és de 3-4 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament és de 45 € per a comandes inferiors a 200 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.

El temps màxim d’entrega per a les comandes internacionals fora d’Europa és de 7 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament és de 70 € per a comandes inferiors a 300 € i gratuïts per a comandes superiors a aquest preu.

* Per enviaments a Balears, Canàries i Andorra, consulteu-nos a info@martelie.com.

Canvis i devolucions

Totes les joies són susceptibles de devolució en el següents casos:

  • La peça està en mal estat.
  • La talla sol·licitada no és la correcta.
  • El client vol canviar la peça per un altre article.

La devolució ha de fer-se efectiva en un termini màxim de 30 dies des de la recepció de l’enviament i la peça ha d’arribar sense senyals evidents d’haver estat utilitzada.

En el cas de que la peça hagi arribat en mal estat, es reposarà sense cap cost pel client. En els altres casos, la devolució es farà per càrrec del client i hauran d’abonar-se les noves despeses d’enviament corresponents.

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb nosaltres a info@martelie.com.