Un penjoll mariner per l'Eli

La Paula volia fer un regal molt especial a la seva germana Eli. Va estar donant-li voltes a diferents idees i al final es va decidir per una joia. Però no volia comprar-li una joia qualsevol, volia que fos única.
 
Quan va arribar la la nostra botiga del Born de Barcelona, tenia ja les idees molt clares. Volia que li féssim un penjoll mariner que tingués també el seu nom. De fet, ella ja va fer un primer disseny en un full de paper. Era aquest:

El metall triat per fer la joia per l’’Eli va ser la plata. Amb el disseny a la mà, el nostre equip va començar a donar-li forma:

Després d’ajustar les mides i proporcions, vam aconseguir un disseny en 3D per mostrar a la Paula:

A ella li va encantar perquè era un reflexe fidel del que ens havia dibuixat. Estava el nom de la seva germana a una platja paradisíaca reflexant el seu amor pel mar.

Després del seu vist i plau, el disseny va passar al nostre taller d’artesans on vam realitzar la peça en plata. Com totes les nostres joies, el penjoll de l’Eli es va fer en plata de llei de 925 mil.lèssimes seguint estrictes processos de qualitat que asseguren un acabat perfecte. La peça també va passar per un procès galvànic amb un bany de plata pura per donar un acabat més uniforme a la joia i realçar el seu color natural.

Vols tu també una joia a mida ?

Contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a crear-la
 

    Estic d'acord amb la política de privacitat i els termes i condicions de venda

    He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARTELIÈ