Un relicari molt especial per la Carla

La Carla ens va conèixer buscant per internet a algú que li pogues fer un relicari que té un significat molt especial per ella. Volia una joia personalitzada que materialitzés totes les idees que tenia al seu cap.

La connexió amb la Carla va ser molt ràpida i fructífera. Ella ens va explicar como havia somiat que seria el seu relicari. Nosaltres la vam escoltar i vam fer aquest disseny 3D:

També li vam mostrar el video de más abaix per a que tingués una idea més clara de com seria la seva joia una vegada estigués acabada:

Una vegada vam tenir l’aprovació de la Carla, ens vam posar a treballar i vam crear el relicari. Vam fer la peça en plata de llei amb un espai fet a mida per a que hi posés una foto que guardava amb molt de carinyo.

El dia que la Carla va recollir la peça acabada, es va emocionar. I nosaltres també.

"Després dintentar aconseguir-la sense gaire èxit, vaig topar-me amb Marteliè que va acceptar el repte de fer-me el reliquiari. Des de el principi, l’atenció de la Belén va ser molt propera i em van orientar per fer tangible les meves idees. En el procés sempre han estat pendents dels meus dubtes i del que jo volia, la comunicació ha estat fluïda i m’han fet partícep dels avenços de la peça, cosa que per a mi ha estat important pel valor que té. I ja la tinc i és única." Carla

Vols tu també una joia a mida ?

Contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a crear-la

    Estic d'acord amb la política de privacitat i els termes i condicions de venda

    He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARTELIÈ