Aliances de matrimoni per Schlomit i Bernardo

L’Shlomit i el Bernardo són una parella de Texas. Ells estaven de vacances a Barcelona i varen visitar la nostra botiga al Born. Volien que els hi féssim les seves aliances de matrimoni i tenien uns dies per treballar amb nosaltres el disseny.

L’Shlomit volia que li féssim, en or groc de 18 quirats, un dels nostres dissenys que actualmente fem en plata. El Bernardo volia una aliança de plata oxidada amb uns detalls en or que vam optar per fer a mà.

Una vegada acabats, els hi vam enviar a casa seva per correu certificat.

Increïble atenció de la Belén! Des de l’inici va ser molt pacient amb nosaltres. Ens va escoltar amb atenció a més de sugerir-nos el seu punt de vista professional sobre les peces que voliem fer. Va ser molt professional i de confiança. Pel que estavem segurs que els nostres anells de casament estaven en bones mans. Ens van encantar els seus dissenys únics i l’elecció de materials. Voliem un disseny original que unís les nostres cultures i amor en un simple i elegant disseny. Ens va dissenyar i crear uns anells de casament increïbles fets a mida. Els va enviar a Estats Units y va ser molt ràpid i sense problema. A més a més la Belén és una artista meravellosa i gran persona. Avui tornem a contactar-la ja que lamentablement el meu marit ha perdut l’anell. Estem segurs de que ella novament farà la seva màgia i ens confeccionarà l’anell a mida que li vam demanar fa un any. Recomano plenament a la Belén, els seu tracte i calidesa han estat meravellosos. Simplement gràcies. Bernardo

Vols tu també una joia a mida ?

Contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a crear-la

    Estic d'acord amb la política de privacitat i els termes i condicions de venda

    He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARTELIÈ