Un collar a mida per celebrar un naixement

L’Albert tenia molt clar el regal que volia fer-li a la seva parella pel naixement de la seva primera filla. Ell és arquitecte de professió i això va ajudar en que pogués plasmar en un dibuix la seva idea.

Volia un collar d’’or blanc amb un diamant que simbolitzés la filla que havien tingut en comú. Una joia molt personal que ell veia així:

Després de veure el dibuix i parlar amb l’Albert, li vam presentar aquest disseny 3D de la seva joya personalitzada:

Després de l’aprovació de l’Albert, vam passar a imprimir el disseny. Aquest procès consisteix en transformar un disseny 3D en un material tangible, en aquest cas la cera.

Una vegada tenim la cera impresa, la passem al metall triat, en aquest cas or blanc. Ho fem amb el mètode de fundició a cera perduda, que ens permet aconseguir un motlle de guix amb cera al seu interior. Una vegada llest, fonem la cera i injectem l’or blanc dins el forat deixat per la cera.

Així vam aconseguir la peça en brut de l’Albert, que encara va haver de passar per les mans dels nostres artesans per llimar-la i polir-la. Per acabar, vam encastar el brillant i, com en totes les nostres peces d’or blanc, li vam donar un bany de rodi per donar el brillo tant especial de l’or blanc.

Tot aquest treball el vam poder fer en pocs dies perquè el procès de creació amb l’Albert va ser molt fluid. Una vegada va tenir la peça a les seves mans, ens va agraÏr a tot l’equip de Marteliè la seva dedicació y afecte per fer realitat la seva idea que ens havia portat en un paper.

"Tenia una idea esbossada en un paper i des del primer moment l'equip de Marteliè la va saber interpretar per materialitzar-la tal i com l'havia concebut, amb un tracte professional i molt afable" Albert

Vols tu també una joia a mida ?

contacta’ns sense compromís i t’ajudarem a crear-la

    Estic d'acord amb la política de privacitat i els termes i condicions de venda

    He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARTELIÈ